När allt strular är det svårt att le

Jag har under alla dessa år alltid älskat Apple av hela mitt hjärta, jag har aldrig haft några större problem med mina äpplen, förrän idag. Jag hade uppdateringen på datorn redan, så det skulle bara vara att trycka på uppdatera och vänta en stund. Istället klagar den på att nätverk saknas, och det är klart eftersom telefonen ju är mitt nätverk. Telefonen låser sig i uppdateringsläge och datorn kräver internet. Sicket dilemma. Hela dagen har därför förskjutits ett antal timmar eftersom jag har fått förflytta mig till Contan som nu faktiskt har något så modernt som internet, och nu har jag snart återställt hela telefonen som den var innan hela den här missen. Usch och fy, den här dagen kunde ha börjat bättre.
 
För inte nog med det. När jag kör mot byn på våran lilla väg, där man knappt kan mötas två bilar, har en lastbil stannat mitt i vägen. Jag kör upp bakom och förväntar mig att han ska flytta sig snart. Istället fäller han ut två stöd på varsin sida om bilen och sen kommer en kran fram. Han ska alltså börja lasta timmer mitt i vägen när jag står bakom. Bara att vända och säga alla svordomar jag kommer på, för det där stämde inte alls med min bild av hur dagen skulle bli.
 
Men nu kan det bara bli bättre! Sol och puder i skogarna, nu ska jag ut och njuta av livet! :)
 
 
 
/jen

Brum brum

Alla rätt på provet innebär att jag numera har SKOTERKORT! Var väl ändå hög tid att bli en skoterflicka också :) Nu blir det åka av.
 
 
 
/jen

RSS 2.0