Hårt väder och nytt in

Sjukt peppad och tidigt ute gled jag ner till Bräckeliften, redo att möta parken. Vad händer då? Jo det som aldrig någonsin har hänt, Martin satt uppe i vändhjulet och bankade; Bräckeliften stod på tekniskt fel. Suck suck, big suck. Ner till Åttan, upp till Kullen, några varv i en hård grön linje och sen mötte jag upp J&J. Dock hade båda skidor under fossingarna, och vi vet väl alla att åkstilarna skidor och snowboard inte går ihop. Körde några åk, tröttnade på det hårda och åkte till Duved för att testa om det var bättre. Mycket mjukare och det blev några varv i Linbanan innan det blåste upp rejält och vi höll på att blåsa bort. Nästan så man blev rädd där uppe i liften, men upp kom vi och ner också efter lite fix och trix. När vi förvandlats till snögubbar och vinden inte gav med sig tyckte vi att en sväng på byn skulle ge oss mer.

Först mat på Allstar, sen kolla lite kläder och avslutningsvis en sväng ner på Ica. Vet ni vad? De säljer fortfarande semlor! Kom hem med lite svart på en kvart, tejp till mina trasiga knän, en tröja och två semlor.

Nu är det total snöstorm. Puckeltävlingen ser man alltså bäst på tv. Hoppas det kommer mycket snö, är ju ledig även imorgon. :)

Nya neff :)


/jen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0