True that

"Just because I sleep with you does not mean I will ski with you"/jen

Vill inte mer

Det blåser, regnar i sidleds och tanken på att gå ut gör mig deprimerad utan dess like. Jag är trött på dåligt väder, jag vill kunna vara ute och njuta av den vackra natur som finns här uppe, att sitta inomhus gör mig rastlös och irriterad. Jag är även trött på många som befinner sig här. Det är en utseendefixerad, egoistisk skara med bekräftelsebehov upp över öronen som har samlats på samma plats. Det kan vara kul ibland, men nu är det mest bara tröttsamt. Det enda man kan göra åt det är att se till att man aldrig blir likadan, det måste finnas bättre saker att fylla sina dagar med.

/jen

F something something K

Fuck vad ont det ska göra, ALDRIG MER! Bäddar ner mig och hoppas slippa det här.

/jen

Sommarsöndag

Är det här första dagen i mitt nya liv? Haha vad töntigt det kan låta när man skriver det, men saker och ting har tagit en vändning. Jag orkar inte vara den som skjuter saker flera dagar framför mig, jag vill ta itu med saker nu och göra mig själv glad. Fokusera på det som motiverar mig till att göra bra saker. Resten kan vara. Inför varje grej fråga mig själv: "Vill jag verkligen göra det här?" Finns minsta tvekan, ja då låter jag bli det. Varför lägga andras mål och förväntningar på mina axlar, jag har egna mål att sträva efter.

Jag är dessutom sjukt imponerad av min kropp. Som ni säkert känner till gick vi över till sommartid idag, alltså vred fram klockan en timme. Jag skulle jobba, jag tänkte inte mer på det, min telefon ställer om sig själv och sköter sånt åt mig. Det lustiga var att jag vaknade före klockan, som jag brukar göra numera. Sneglar ut i köket på väggklockan och den står på kvart i sex. Alltså nya kvart i sju. Då har min kropp ställt om sig automatiskt, utan att jag ens behövt ett dygn till att göra det. Jag firade det hela med en 45 minuters lång promenad innan jobbet, något som visade sig vara lite för långt då jag blev fem minuter sen. Till ett morgonmöte som bestod av fyra personer, haha. Det var många som missat det här med sommartid. Men alla liftar snurrade såklart klockan nio och dagen flöt på precis som den skulle. Tog ett åk efter att jag stämplat ut men fick bara ont i knät och ville inte förstöra inför morgondagen när jag är ledig. Väl hemma däckade jag i sängen med sprängande huvudvärk men nu är jag på benen igen. Nån liter vatten kan göra susen för vem som helst.

Nu ska jag fortsätta att ta tag i allt som jag skjutit på. Jag kan vara oerhört effektiv när jag själv vill. Över och ut./jen

WTTBP

Ibland påminns man om vad som faktiskt är viktigt här i tillvaron. Då förminskas alla problem som vi alla kallade för problem när vi inte hade något bättre för oss. Morgondagen har något vackert att bjuda på, vill du vara en del av den?/jen

Nöjd tjej

Oj vad tomt det är här hemma! Känns helskumt att efter en vecka med fullt hus vara helt själv, flummig känsla. Jag tog mig igenom arbetsdagen i regnet med ett leende på läpparna och är nu nöjd med mig själv. Det har börjat storma desto mer och det var en pärs att tanka bilen då mössan nästan flög iväg. Men nu när jag är inomhus och inte behöver gå ut något mer idag, då känns det ganska okej. Mysigt innesittarväder.

Brasan i kaminen sprakar, tevattnet har precis kokat upp, jag köpte påskgodis på Ica och på något magiskt sätt har tre avsnitt av Revenge halkat in i min dator. OCH jag har fått åka snowboard idag. Life's good!

/jen

Oh sweet B

När många har haft en skitdag i regnet, har jag haft det skapligt bra. Jag gillar Bräcke, det kanske är där jag egentligen borde jobba. Dock får man Sibirien på köpet, och så långt har jag inte lust att gå än. Hur som helst lunchade jag först ett pass, som övergick i att luncha ett pass till åt två andra då det skedde ett litet byte mitt i arbetsdagen och sen fick de lite extra åktid innan mina boots var helt genomblöta och kissnödigheten inte gick att ignorera längre. Då lämnade jag min älskade lift och begav mig hemåt. Stannade dock till på Broken på vägen hem för att lugna magen något, hur gott som helst som vanligt :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, trevlig kväll!

/jen

Redo för regnet

Regn och storm, det är numera vår vardag här i Åre. Snön försvinner fort, snart ingenting kvar här ute på gården. Så länge det finns snö i backarna kryper det inte alltför mycket i kroppen. Idag ska jag jobba kortpass men kommer nog ändå hinna bli genomblöt. På plussidan sitter jag och äter tårta till efterrätt, mumma!/jen

God natt

Då var det full rulle här hemma i Såå med både familj och pojke på besök. Jo man tackar, den här veckan blir man bortskämd :) Huvudet mår ganska okej efter gårdagens TVÅ krascher med bakhuvudet först, men nacken är trasig. Kanske sätter skidor under fötterna imorgon, men skaderisken kanske är ännu större isåfall. Brännan har börjat hitta sin plats i mitt ansikte i alla fall!

/jen

Yes or no

Jag vill inget hellre än att somna. Det är ett dåligt tecken... Mitt stackars huvud klarar inte av mer.

/jen

Stel fredag

Efter två face plants i samma åk igår, plus att jag misshandlade min egen näsa är jag idag sjukt öm i kroppen. Ryggen fungerar inte som den ska, det där med att böja ner och framåt är att glömma. Vänsterarmen kan jag inte lyfta över huvudet och nacken är stel som en pinne. Sicken tur att jag inte är ledig idag va? Ska bli kul att jobba i barnliften, på en fredag ska de väl klara det mesta själv.

Vädret idag är skumt. Det är sol och vackert men började nyss blåsa lite här i Såå. Hoppas på att kunna jobba på brännan idag. Fick så rolig och förvånad kommentar igår:

M - Vad brun du är!
J - Jaaa visst är jag.
M - Är det fejk eller...?
J - Haha nej, inte använt något alls.

Brännorna här uppe i Åre brukar få en lätt skjuts av något som vi kallar för "svart på en kvart", men det har jag inte använt än i år. Det känns som att det gör mest på våren, men det kanske är dags snart.

/jen

Kanske inte bra

Första lediga dagen som jag inte vaknat med en sann åklust i kroppen. Det beror på att kroppen är trasig, den vill inte alls vara ute och leka idag. Igår gick ryggen sönder, idag kan jag knappt ta på mig strumpor utan att lipa lite smått. Men jag ska prova att åka, det är ju inte från åkningen jag har fått ont.

Över och ut. Jag ska ut i dimman. Vart är solen?!

/jen

Don't you fake it

Känns konstigt att det inte stormar. Det är så... lugnt? Idag ska jag leka med MP på jobbet, blir kul att se vem det är. Som ett lotteri liksom, det kan bli hur som helst. Men idag blir det jobb mest hela dagen.

Annat var det igår. Vi stod på vind. När jag kom till jobbet letade jag upp min sidekick, fick höra att vi skulle drogtestas och sen gick vi till fikarummet för att ladda upp inför det. Man måste ju vara kissnödig för en sån grej. Väl där satt hela fikapatrullen och hade en hel låda med bullar framför sig. Bara att ta och där fastnade vi ett tag. Drogtestade och var ren som det så fint heter, haha. Kul att se olika reaktioner på att vi skulle testas ;)

Sen fick vi leka lite i parkliften, eftersom vi var två hann jag med ett åk också men inte i pipen som jag ville utan fick bli lite boxar. Därefter hade vinden mojnat och liften kunde öppnas, lagom till våran lunch. Söta som de är fick jag också äta och sen körde vi till stängning.

Efter jobbet blev det dusch och sen hämta upp Gustav för en kväll på Allstar med hockey (Frölunda-Brynäs) tillsammans med Jimmy. De håller på Brynäs, jag på Frölunda och det visade sig inte bli någon mobbing för förlust. Frölunda vann med 2-1!

Nu ska jag nog klä på mig inför jobbet, kanske inte är så uppskattat om jag kommer dit i enbart trosor och vinkar till alla barn. Nä ingen peddo-Jennie idag minsann./jen

Kan du karate?

Man kan ju påstå att det blåser lite utan att bli kallad lögnare idag alltså. Bytte till mig en jobbdag idag, och fick köra lift fram till 14.10 när vädergudarna bestämde att det inte räckte med att blåsa lite, allt och alla skulle blåsa bort. Så vi städade lifthuset, flexade ut och åkte till Contan för bad och chill. Lagom rena och såsiga åkte vi till parkvillan för käk och häng.

Riktigt bra dag trots hemskt väder måste jag säga. Bestämmer man sig bara för att klistra på det där leendet smittar det ju av sig på sig själv tids nog. Tänk att man kan lura sig själv att vara överglad, det är fantastiskt.

Nu är det onepiece som gäller, lite mysig musik och alldeles strax sova. En blåsig dag väntar imorgon också.../jen

Hårt väder och nytt in

Sjukt peppad och tidigt ute gled jag ner till Bräckeliften, redo att möta parken. Vad händer då? Jo det som aldrig någonsin har hänt, Martin satt uppe i vändhjulet och bankade; Bräckeliften stod på tekniskt fel. Suck suck, big suck. Ner till Åttan, upp till Kullen, några varv i en hård grön linje och sen mötte jag upp J&J. Dock hade båda skidor under fossingarna, och vi vet väl alla att åkstilarna skidor och snowboard inte går ihop. Körde några åk, tröttnade på det hårda och åkte till Duved för att testa om det var bättre. Mycket mjukare och det blev några varv i Linbanan innan det blåste upp rejält och vi höll på att blåsa bort. Nästan så man blev rädd där uppe i liften, men upp kom vi och ner också efter lite fix och trix. När vi förvandlats till snögubbar och vinden inte gav med sig tyckte vi att en sväng på byn skulle ge oss mer.

Först mat på Allstar, sen kolla lite kläder och avslutningsvis en sväng ner på Ica. Vet ni vad? De säljer fortfarande semlor! Kom hem med lite svart på en kvart, tejp till mina trasiga knän, en tröja och två semlor.

Nu är det total snöstorm. Puckeltävlingen ser man alltså bäst på tv. Hoppas det kommer mycket snö, är ju ledig även imorgon. :)

Nya neff :)


/jen

Jedi mind tricks

Jag vaknade kvart i sex. Den här gången av trevliga drömmar som jag absolut inte kunde komma ihåg när jag vaknade, så typiskt. Så nu har jag försökt fördriva tiden tills liftarna öppnar och nu är det dags att rulla iväg. Laddad med en vad som håller på att brinna upp. Det här med tigerbalsam kommer nog visa sig vara helt fel grej för mig, men nu har jag i alla fall testat. Upp och iväg, jag och jedi mind tricks ska leka i parken./jen

Inga spärrar

Klockan tre igår flexade jag ut från jobbet och gav mig iväg på brädan. Med tre dagars ledighet framför mig flög en liten djävul i mig, som sa att det inte spelade någon roll vad som hände. Så utan spärrar körde jag bara på. På det stora hela gick det kanon, åkningen bjöd på både underbar dödsångest och stora leenden.

I brist på annan att hämta pepp ifrån idag fick jag försöka hitta min lilla djävul igen. Som tur var hade snön fallit fint under natten och skogen hade mycket att erbjuda. Det är jag och fjällriporna helt enkelt! Med blåsigt fjäll och en by full av världscup-åkare lekte jag runt på mina smultronställen och kände mig väldigt nöjd med det. Att jag krossade min axel vid ett tillfälle mådde jag inte dåligt av förrän efter åkningen. Säsongen är kort, kroppen ska nog hålla det här året också.

Ledig imorgon igen. Hoppas på regnfritt och mycket åkpepp./jen

-

Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag saknar dig, jag saknar dig.

Usch

En riktigt bra start på dagen är att vakna upp i en svettblöt säng och komma ihåg den äckligaste drömmen nånsin. Jag har blivit jagad gång på gång, förföljd av alla dessa anonyma hemska män och utan möjlighet att ta mig därifrån. Så jag känner mig inte speciellt utvilad och hoppas bara att den här arbetsdagen går fort så jag kan krypa ner i sängen igen. Utan att drömma...

/jen

Lämna mig utanför det, tack

Från och med nu avsäger jag mig allt drama som alla andra har slängt över mig den senaste månaden. Jag trodde att vi alla var äldre än så här. Men i den här byn pratas det till höger och vänster, utan respekt för den som berättat från början.

Jag är här för att åka bräda och ladda batterierna med snöenergi, inte för ert drama. Jag är klar med det.

Idag stormar det mer än nånsin. Min kropp jublar av lycka, träningsvärken från igår är extrem!/jen

Öh?

Knepig dag. Skönt att den är över. Ibland förstår jag mig inte på folk och hur de tänker...

/jen

När jag går ner

Det kommer passa helt förträffligt att ha den här låten på hjärnan idag! Får nog bli bygget ikväll ändå, det här vill man egentligen inte missa. :)

Jag går ner för dig
Jag kan göra att
Snälla se på mig
För jag vill ha din hand
Men du vänder blicken åt sidan och tittar bort

Jag kämpar, sliter, svettas
Jag kämpar, sliter, svettas
Jag kämpar, sliter, svettas men den enda gången du är nöjd är

När jag går ner
när jag går ner, när jag går ner
Ber du om mer, så ber du alltid om mer
När jag går ner
när jag går ner, när jag går ner
Ber du om mer, så ber du alltid om mer
/jen

RSS 2.0