Call me maybe?

 
Hey, I just met you,
And this is crazy,
But here's my number,
So call me, maybe?

And all the other boys,
Try to chase me,
But here's my number,
So call me, maybe?
 
/jen

---

Lite för många känslor i kroppen nu. Vill bara tillbaka till sängen och bryta ihop. En aning? Snälla bara lite? Men nej, jag ska till jobbet och leka glad och serviceminded. Vissa dagar är värre än andra...
 
/jen

Bra start på månaden

I ett försök att bedöva känslan av hopplöshet har jag lekt runt på junkyard och valt ut 7 grejer som jag känner kan göra mitt liv en aning bättre. När man väl börjar kolla och beställa kan man lika gärna göra det tills budgeten är sprängd. Imorgon åker jag till Åre, så jag får plocka ut paketet när jag kommer hem igen. Eller hem? Åre är hemma. Tidan är hemma. Stockholm? Not so much...
 
Men jag kämpar på. Fick jobberbjudande om ett kvällspass som jag nappade på, bra att hålla sig sysselsatt. Hoppas bara nu att jag inte bryter ihop på jobbet. Vore ju lite pinsamt att stå och gråta över apelsinerna.
 
 
En bra dag för bara en vecka sen, det svänger fort!
 
 
 
/jen

Avgörandet är nära

Så ikväll avgörs EM 2012. Spanien tar sig an Italien, som är överraskningen i den här tuneringen om ni frågar mig. Jag tror på spanjorerna, eller i alla fall så hoppas jag på dem. De spelar alltid rolig och underhållande fotboll. :)
 
I övrigt har EM varit något av en besvikelse för mig, tyvärr. Det blev inte riktigt vad jag förväntat mig, fel lag vann till höger och vänster. Kanske lite bitter för att jag förlorat pengar på givna lag också, haha. Sen är inte EM samma sak som VM. Jag saknar Brasilien och Argentina, men VM 2014 ligger alldeles runt hörnet så vi behöver inte längta så länge till. ;)
 
Dessvärre måste jag jobba ikväll, och hinner förhoppningvis hem till större delen av andra halvlek i alla fall. Heja heja!
 
 
 
/jen

Bästa nånsin

Sitter jag och kollar på det sista One Tree Hill-avsnittet någonsin? Oj vad sorgligt det känns isåfall, även om alla trådar knyts ihop i det här avsnittet och alla är så himla lyckliga som de nånsin kan bli. Gavin DeGraw gästspelar och får mig att må så där gott inombords som bara gammal musik med fina minnen kan. Nio långa härliga säsonger har gått, OTH är en av mina absoluta favoritserier.
 
Ååååh, ge mig mer!
 
 
 
/jen

RSS 2.0