Regniga underbara onsdag

Sjukt bra dag. Upp tidigt, switchträning i tege, fick sällskap av två kompisar, körde vidare i regnet, hoppade och lekte, fick torka upp i omgångar och på det igen. Efter liftarna stängt hem och fixa med nödvändiga saker. Sen ut igen, med riktning mot Edsåsdagen och jibbsession. Kul att vara åskådare, speciellt när det finns roliga åkare att kika på. Med lite frusna tår och kurrande mage styrde jag bilen mot Åre, mötte upp två vänner på PV och åt deras läckra vitlöksbröd som jag inte kan sluta älska.

Helt klart en fin fin dag trots ösregn och många blöta handskar. Imorn vankas jobb igen, det blir nog fullt upp.

/jen

Som vanligt

Min axel är paj.



/jen

Blött väntas

Mot slutet av dagen frågar Ella, 3 år mig:
E - Kommer du vara här igår?
Pappa till Ella - Imorgon menar du nog.
E - Jaaa imorgon!

Känns bra att vara efterfrågad, omtyckt och ge dem en bra vistelse i fjällen. Idag blir det dock svårare att hålla alla nöjda och glada. Det blåser rejält och ösregnar, låt oss nu bara be för att Kullen och Åttan snurrar på fint och att den här dagen går fort.

Det kommer bli en blöt dag...



/jen

Fast

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar


Perfekt låt att ha på hjärnan när man jobbar i barnlift. Kunde inte sluta nynna på den igår, musik är mitt hemliga vapen mot tristessen. Måndag vecka nio, det här kan bli spännande.


/jen

Vecka nio

Det är så skönt. Jag känner mig fri på något sätt, nu när jag har hela huset för mig själv igen. Det är faktiskt skönt att vara lite solo till och från, och då mitt senaste besök gjorde mig sjukt besviken känner jag att en paus från socialt umgänge i det här huset är perfekt. Speciellt den här veckan som kommer, då jag kommer däcka tidigt efter hårda arbetsdagar (hoppas det är mycket att göra iaf) och bara ladda om.

Eat. Sleep. Work. Repeat.

Det är med hatkärlek som jag välkomnar den här veckan. Jag gillar folket, som är öppna och raka. Jag gillar kaoset som kan uppstå. Jag gillar att sätta alla personliga tankar och problem åt sidan, för att istället helt fokusera på någon annan.

Redo för veckan som kommer ;)

 

Näsbrännan har börjat ta sig!



/jen

Hola

En romantisk komedi med mycket action och bomber, med ett inslag av porr och även lite barnfilm. När man uppfyller alla de önskemålen är man en sann filmvetare, bra prickat! :P

Idag är det söndag. Vecka nio börjar här och nu, välkomna opp kära stockholmare! Jag ska göra allt i min makt för att få er att trivas och få en trevlig vistelse här uppe i paradiset.



/jen

Svårt nu

Idag orkar jag inte vara ensam och stark. De senaste dagarna har kommit ikapp och nu är jag slutkörd.



/jen

Happy monday

Mycket har hänt på bara några dagar. En behaglig känsla sprider sig i kroppen och det ser ljust ut. Den här vintern kommer bli grym :)



/jen

Våta kinder

Tack Chris Medina, för att du gjorde min kväll och fick mig att släppa ut en hel del jobbiga känslor som jag gömt inom mig. Den här låten är för vacker.



/jen

Brr

Jag blev skickad till Sibirien idag på jobbet, jo man tackar. Här var jag inställd på att åka ett åk innan jobbet för att bli pigg och få upp någon sorts pepp, men dagen fick en annan start. Inte heller en åktimme i blåa linjen blev det, eftersom jag jobbade heldag. Men det kan inte alltid bli som man tänkt sig. Imorgon kommer jag i alla fall vara beredd på Sibirien; ska ladda upp med kakor, te och annat gott.

Är trött men försöker undvika att somna innan jag går och lägger mig på riktigt. Kanske lyckas jag bättre med min sömn då...



/jen

Fuck...

Jag har bara ett litet problem i en övrigt ganska skön tillvaro här i Åre. Jag kan för fan inte sova! Efter tredje sömnlösa natten i rad börjar jag bli trött på det. (Höhö) Orkar inte riktigt gå runt och känna mig som en zombie, men vad ska jag göra?



/jen

Ojoj

Har påbörjat en ganska bra grej. Många ser nya dagar/veckor/månader som nystarter och nya möjligheter. Hittills i år har jag inlett varje månad med en ganska stadig bakiskänsla i kroppen. But hey, who cares? Bäst att misslyckas redan från början med nystarter så slipper man slösa tid på det? Haha.

Imorgon är jag ledig, är sjukt peppad på att åka bräda just nu!

 



/jen

RSS 2.0